Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les obres de construcció de les rotondes de l'N-260 a Castellciutat començaran abans que acabi l'any

Les obres de construcció de les rotondes de l'N-260 a Castellciutat començaran abans que acabi l'any

El candidat del PP de Lleida al Congrés, Josep Ignasi Llorens, anuncia que la glorieta de Montferrer es licitarà durant el mes de desembre. La intervenció ha de millorar la seguretat viària de l'Eix Pirinenc

Josep Ignasi Llorens ha visitat el mercat de la Seu d'Urgell (Foto: PP)
Josep Ignasi Llorens ha visitat el mercat de la Seu d'Urgell (Foto: PP)
29/11/2015 15:45

El candidat del PP de Lleida al Congrés, Josep Ignasi Llorens, ha anunciat aquest dissabte que les obres de construcció de les dues glorietes de la carretera N-260 de Castellciutat a la Seu d’Urgell, que s’han adjudicat aquesta setmana, començaran abans d’acabar l'any. Les rotondes estaran ubicades en els punts kilomètrics 227,1 i 228,6 i tenen un pressupost d’1 milió d’euros.

Llorens, que ha visitat el mercat de la Seu d’Urgell acompanyat de militants del PP de la comarca, ha anunciat també que durant el desembre el licitarà la glorieta de Montferrer, que compta amb un pressupost de 500.000 euros. L'obra ha estat llargament reivindicada, ja que ha d'ubicar-se en un punt d’elevada sinistralitat.

El candidat del PP de Lleida també ha recordat les importants actuacions que ha portat a terme el Govern de l’Estat a la comarca de l’Alt Urgell durant la darrera legislatura, com ara la millora de la carretera N-145 de la Seu a Andorra, la restauració de la Catedral de la Seu d’Urgell i la restauració de l’església d’Organyà.

Així mateix, Llorens ha indicat que el Govern de l’Estat té previst continuar amb la redacció de l’estudi informatiu de condicionament del tram de l'N-260 de Canturri a Adrall, per sotmetre’l a informació pública, i elaborar un nou estudi informatiu de la variant de la Seu d’Urgell. “Aquestes obres les impulsarà el Partit Popular si continua al capdavant del Govern d’Espanya”, ha afirmat.

Ajudes als productors de llet

En un altre ordre de coses, Llorens ha destacat les ajudes que ha establert l'Estat espanyol per als productors de llet, després de la crisi sorgida a causa de la lliberalització dels preus i dels excedents a França. En aquest sentit, ha recordat que s’han implantat ajudes per un import mitjà de 1.400 euros per explotació. Les ajudes estan dividides en 25 milions d’euros dels fons de l’Estat, més 20 milions de la UE, als quals s’ha d’afegir 250 milions d’euros procedents de la PAC 2014-2020.

El candidat al Congrés ha recordat també que el Ministeri d’Hisenda “ha aconseguit una reducció del 38% dels mòduls a causa de la crisi del sector de la llet, que suposa una reducció del coeficient del rendiment que s’aplica de 0,32 a 0,20; unes mesures, totes elles, que han estat molt ben rebudes pel sector”, ha subratllat Llorens.

Mostrar formulari de contacte