Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les obres de reforma i museïtzació de la Capella de la Pietat del Museu Diocesà començaran al març

Les obres de reforma i museïtzació de la Capella de la Pietat del Museu Diocesà començaran al març

L'adjudicació dels treballs es va fer l'1 de febrer i inclou les obres, les instal·lacions elèctriques, la museografia i els equips interactius
Reunió de la Fundació del Museu Diocesà d'Urgell (Foto: Bisbat d'Urgell)
08/02/2021 16:39

La Fundació Museu Diocesà d’Urgell va adjudicar dilluns passat les obres de reforma i museïtzació de la Capella de la Pietat. Els treballs està previst que comencin al març, un cop es presenti la documentació exigida a les empreses guanyadores.

El lot de licitació incloïa la construcció de l'equipament, les instal·lacions elèctriques, la museografia i els equips interactius. La proposta presentada per la Mesa de contractació es va triar un cop valorades les ofertes presentades d'acord amb el plec de clàusules administratives particulars.

La Fundació Museu Diocesà d'Urgell, que està presidida per l'arquebisbe d'Urgell Joan-Enric Vives, es va reunir de forma ordinària el dia 1 a la casa del Bisbat. El projecte d'ampliació de l'equipament cultural el va aprovar l'any passat la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte