Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recepció de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell a Jordi Puigneró i Jordi Gallardo

Recepció de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell a Jordi Puigneró i Jordi Gallardo

El vicepresident de la Generalitat i el ministre de Presidència, Economia i Empresa d'Andorra han coincidit en l'objectiu conjunt de potenciar la digitalització i l'Aeroport

Recepció de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell a Jordi Puigneró i Jordi Gallardo
Recepció de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell a Jordi Puigneró i Jordi Gallardo
19/05/2022 17:50

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern d'Andorra, Jordi Gallardo, han dut a terme aquest dijous la seva primera visita institucional a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Els dirigents dels executius català i andorrà han estat rebuts per l'alcalde urgellenc, Francesc Viaplana, el vicealcade, Jordi Fàbrega, i la primer tinent d'alcalde, Mireia Font, i han signat al Llibre d'Honor de la ciutat.

Aquesta visita institucional s'ha emmarcat en l'acte de constitució de l'associació La Seut Tech City i la presentació del projecte Pirineu Tech Mountain, que s'ha dut a terme just al costat, a la Sala de Sant Domènec. Jordi Gallardo ha destacat com a temes principals d'aquesta visita la col·laboració transfronterera en "el bon funcionament de l'Aeroport Andorra-la Seu" i el Projecte 5G. De la seva part, Puigneró ha valorat positivament la trobada amb Gallardo i ha expressat la coincidència d'ambdós països a l'hora d'"afrontar millor el repte de la digitalització si col·laborem entre administracions públiques".

Mostrar formulari de contacte